Fashion look by Eleonora Matković

Istarska političarka s licem anđela

0
Istarska političarka s licem anđela

Sanja Radolović je mlada, lijepa i odvažna istarska političarka. Tek je na početku svoje karijere, ali je odmah privukla puno pozornosti svojom političkom aktivnošću. Vrlo je ambiciozna i vjerujem da je ona potencijalna buduća saborska zastupnica iz redova najjače oporbene stranke u Istri.

Sanja je i prava modna odlikašica. Istina, ženama u politici nije primarno da budu moderne, no to je također odlika karaktera i određene vještine. A osjećaj za lijepo je nešto što imaš ili nemaš. Sanja to ima.

Približava se ljeto, a ova mlada SDP-ovka već eksperimentira s odjećom. Obožava kombinirati sakoiće jarkih boja s neutralnijim tonovima, i uskače u ljubičaste, žute, crvene kombinacije. I u svemu odlično izgleda.

Kao i svaka žena obožava malu crnu haljinu i ima ih, koliko sam uspjela primijetiti prateći njeno modno odijevanje, barem nekoliko u svom ormaru. Vjerujem da ima dana kada u pet minuta složi sjajnu odjevnu kombinaciju, a ima dana kad stoji ispred ormara i poduže vremena smišlja: „Što bih danas odjenula?“. Takva je većina nas žena.

Naravno, obično takva poduža razmišljanja završe s nekom crno-bijelom kombinacijom - to je klasik u kojem se uvijek dobro osjeća svaka žena. Sanja je i veliki fan kombiniranja kamel i konjak boje sa svim nijansama, koje joj izvrsno pristaju. Iako sam mislila da plavušama žuta odjevna kombinacija baš ne leži, mene se posebno dojmila baš u toj boji odjeće, a u kombinaciji s dugom plavom kosom i ogromnim plavim očima, daje joj toplo anđeosko lice.

Prateći njezine fotografije čini se da joj je važnije da joj sve što odjene bude udobno, ali također da je i funkcionalno. Zato posebno voli i moderna ženska odijelca koja su uz visoke pete idealna kombinacija za poslovni dan, dolazak po dijete u školu, odlazak u kupovinu, pa čak i šetnju brzinskim presvlačenjem u ravne cipele.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa