Fashion look by Eleonora Matković

Poput glumice iz zlatnog doba filma

0
Poput glumice iz zlatnog doba filma

Larissa Gasperini obavlja dužnost ravnateljice ustanove Festum Umag, koja se bavi kompletnim PR-om Grada Umaga i organizacijom svih manifestacija na području Umaga.

Kada sam je upoznala radila je u Uredu gradonačelnika Umaga, a pri upoznavanju sam ostala osupnuta njenom pojavom. Visoka, zgodna, šarmantna i veoma ljubazna žena u nepogrešivoj poslovnoj crno-bijeloj kombinaciji, s veoma dotjeranom frizurom i srdačnog osmijeha. Izgledala je savršeno, a visoke pete davale su joj ne samo na ženstvenosti, nego su odavale i njezin superiorni gard.

Svaki daljnji susret sve sam je bolje upoznavala i shvatila da je ova obrazovana mlada žena veoma skromna, pa su je komplimenti čak pomalo ostavljali bez riječi. Ja bih ipak još dodala da je osim sve gore navedenog i veoma inteligentna i produhovljena pa je s njom zadovoljstvo raditi.

Prateći je na društvenim mrežama zaključila sam da Larissa njeguje razne modne stilove, koji ovise o određenim trenucima, pa o njenom outfitu zaista ne znam što bih mogla posebno izdvojiti. Osim možda da voli klasične, jednostavne i elegantne linije koje joj izvrsno pristaju.

No, isto tako i one ležernije. U slobodno vrijeme bira jeans ili lepršave haljinice. U bijeloj romantičnoj haljinici sa šeširom izgleda poput neke glumice iz zlatnog doba filma, a u crvenoj elegantnoj haljini u kojoj je vodila event povodom Dana Grada Umaga, poput dive s crvenog tepiha.

Larissa najčešće bira diskretne modne dodatke, ali ipak ju se ponekad zna vidjeti s ogromnim glamuroznim naušnicama. Kao i sve žene veliki je zaljubljenik u torbice i cipele.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa