PRVA HRL - JUG

Buzećani poput 'dizelaša' proradili u nastavku

0
Sandro Samardžić (FOTO: Milivoj Mijošek)
Sandro Samardžić (FOTO: Milivoj Mijošek)

Rukometaši Buzeta na svom su parketu očekivano su svladali goste iz Kozale, iako je rezultat susreta bio na strani gostiju cijelo prvo poluvrijeme. Riječani su na samom startu serijom Devčića poveli s 3:0 (7’), a isti je igrač na samom početku susreta promašio i sedmerac. Kao i mnogo puta do sada, buzetski stroj se ‘budi’ sredinom poluvremena te je nakon tri uzastopna domaća zgoditka izgledalo kako će nastavak susreta postati samo rutinsko odrađivanje posla (5:6 - 15’). No, gosti su novom serijom koju je predvodio Rajič četiri minute kasnije stigli do svog najvećeg vodstva na utakmici (5:10) te je Maričić do odmora uspio održavati rezultat na strani Kozale, kojeg su Lorenzo Nežić i Raul Valković te malo smanjili (11:14).

 

U nastavku susreta gledamo potpuno drugačiju igru domaćih, koji su očvrsnuli svoju obranu te serijom 8:2 u prvih deset minuta nastavka okrenuli rezultat na svoju stranu (19:16 - 39’), da bi u posljednjih deset minuta ušli sa osam zgoditaka prednosti (30:22 - 52’). Dozvolili su potom na samom kraju gostima da sa četiri uzastopna zgoditka prepolove svoj zaostatak, a ‘točku na i’ buzetske pobjede stavio je Valković. U domaćim redovima najefikasniji je bio Sandro Samardžić s osam postignutih golova, dok su Nežić i Valković imali po šest. 

Buzet - Kozala 32:27 (11:14)

BUZET: Draščić, Laković Agapito, Karaula 2, Jakac 4, Skukan 2, Nežić 6, Valković 6, Flego 1, Jermaniš, Samardžić 8, Bašić 3, Jović, Dobša.

KOZALA: Mihelić 5, Maričić 3, K. Devčić 7, Grbac, JUričević 2, A. Devčić, Tomaš 1, Kozina, Sušanj, Kavran 2, Mrakovčić 3, Jovović, Rajič, Vučković. (S. Ž.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa