požar u umagu

Auto gorio dok je vlasnik spavao: 'Sreća da nije zahvatilo kuću'

0

JVP Umag 18. rujna sudjelovao je u gašenju požara na autu marke Alfa Romeo u dvorištu obiteljske kuće u Umagu. U gašenju je sudjelovalo 5 vatrogasaca sa 3 vozila. Intervencija je trajala do 03:31. Ozlijeđenih nije bilo, objavili su vatrogasci na društvenim mrežama.

"Kad smo došli na mjesto događaja nije bilo nikoga osim čovjeka koji je tamo slučajno prolazio i sve to dojavio. Izgorio je prednji dio auta i nešto malo prozor kuće kraj koje je bio parkiran. Dok smo gasili požar vlasnika nije bilo nego smo ga kasnije zatekli u kući ali rekao nam je da auto vozi njegov sin koji spava u prizemlju. Išli smo provjeriti da nije slučajno vatra zahvatila i taj dio kuće, pa smo probudili sina. Na kraju svi su bili sretni što je vatra zahvatila samo auto i nije se proširila na kuću, jer je postojala velika opasnost zbog vozila koje je bilo blizu parkirano", rekao nam je jedan vatrogasac koji je bio na intervenciji.

Umaška je policija 18. rujna oko 2,45 sati zaprimila dojavu o požaru automobila u Ulici Žrtava Fašizma u Umagu. Dolaskom policije na mjesto događaja utvrđeno je da je izbio požar na automobilu Alfa Romeo Mito, pulske registarske oznake, u vlasništvu 26-godišnjaka. U požaru je izgorio prednji dio automobila. Požar su ugasili umaški vatrogasci oko 3,20 sati. Obavljenim očevidom u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je požar namjerno izazvan zapaljivom tekućinom. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja. (Foto: Facebook JVP Umag)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa