Tko rano rani, dobar posao grabi! Pogledajte nove oglase

0
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/24sata)
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/24sata)

Kompare.hr je poznata “ljubičasta stranica” na kojoj možeš odabrati i kupiti najbolje osiguranje, internet, TV programe i mobilne tarife. Za sebe će reći kako nipošto nisu uštogljena korporacija, već otvorena, dinamična i prijateljska organizacija, koja traži baš takve zaposlenike. Trenutno zapošljavaju na poziciji Supervizor prodaje/team leader (m/ž), a novom kolegi nude stalan posao, fleksibilne uvjete rada, atraktivna financijska primanja i odličan prodajni tim. Oglas ostaje aktivan do 23. rujna.

KONZUM plus d.o.o.  je u potrazi za Prodavačima - blagajnicima (m/ž). Opis posla uključuje izlaganje robe te briga o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela, pružanje izvrsne usluge kupcima na svježim odjelima i blagajni. Nude redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Isto tako svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Ovaj oglas je aktivan do 25. rujna.

NARODNE NOVINE, d.d. traže Prodavača (m/ž) za rad u Puli. Uvjet je srednja stručna sprema (trgovački ili ekonomski smjer) ili gimnazija te 3 godine radnog iskustva na poslovima prodavača. Poželjna vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na PC-u i POS blagajni. Ukoliko si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati pismenim putem najkasnije do 22. rujna.

Od 2012. godine Aer L.M. d.o.o. radi na području elektroničkih cigareta i jedni su od glavnih predstavnika veleprodaje na talijanskom tržištu. Svojim klijentima žele ponuditi samo najbolje (bogat set gadgeta, osobni savjet, Vip Club), jer su svjesni da će tako postići obostrano zadovoljstvo i rast. Njihov je cilj razviti i nadograditi područje e-cigareta, kako u Italiji, tako i drugdje u Europi, a sada su u potrazi za  Pomoćnim radnikom u skladištu (m/ž). Potrebno je dobro poznavanje talijanskog jezika, a svoj životopis za rad u Novigradu im možeš poslati najkasnije do 4. listopada.

KONTROL BIRO d.o.o. raspisuje natječaj za Ispitivače - elektrotehničare/bacc.ing.el./mag.ing.el. (m/ž) koji će obavljati poslove prema propisima zaštite na radu i zaštite od požara. Nude mogućnost kontinuiranog obrazovanja i druge benefite prema dogovoru. Potrebno je imati barem godinu dana radnog iskustva te tečno govoriti engleski. Životopis u Europass formatu možete poslati do 21. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa