Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

0
IKB Umag traži sistem administratora
IKB Umag traži sistem administratora

Tražiš posao? Imaš iskustvo rada s osobama starije životne dobi? Želiš raditi u mirnom okruženju otoka Brača i postati dio mladog, uspješnog i vedrog tima? Nije važno posjeduješ li bogato iskustvo ili si tek počeo raditi, javi se za poziciju Medicinska sestra / Medicinski tehničar u COR AUREUM, domu za starije osobe. Nude edukacije i kontinuirani razvoj. Pošalji im svoj životopis ili ih nazovi telefonski najkasnije do 1. rujna.

Copywriteri (m/ž) u CMG-u posjeduju strast za pisanjem i odlično razumiju specifične zahtjeve digitalnih medija. Osim stvaranja sadržaja, medija i marketinga za široki raspon korisnika i korisničkih potreba, copywriteri su odgovorni i za kreativni koncept u suradnji s drugim timovima i predstavljaju perspektivu pisca u prezentacijama klijenata. Svoje ideje iznose jasno, ne samo na papiru (ili zaslonu), već i licem u lice. Ako si se prepoznao u ovom opisu, CMG-u se javi do 8. rujna.

Istarska kreditna banka Umag d.d. banka je s dugogodišnjom tradicijom i ambicioznim planovima za daljnji razvoj. Svjesni da je kvaliteta stručnog osoblja glavni izvor promjena i napretka, ovim putem te pozivaju da im se pridružiš i postaneš sastavni dio njihovog tima u Sektoru informatičkih tehnologija u ulozi Sistem administratora (m/ž). Potrebno je imati najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima administracije IT sustava ili sličnim poslovima, a nude kontinuirano stjecanje novih znanja i priliku za osobni rast i razvoj. Oglas ostaje aktivan do 4. rujna.

Imaš diplomu iz informatike ili srodnog područja informacijske tehnologije, iskustvo s programskim jezicima kao što je PL / SQL kodiranje i uz to si timski igrač? Onda bi bi te oglas za Database Developera (m/ž) mogao zanimati. Cenosco se bavi tehničkim rješenjima za inženjerske tvrtke, razvijaju alate u području upravljanja rizikom integriteta imovine, zdravlja, sigurnosti, okoliša i kvalitete (HSEQ), geomatskog inženjerstva i statističke analize. Zvuči zanimljivo? Oglas za rad u Puli je aktivan do 9. rujna.

Autotrans d.d. je jedan od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn. Svaki zaposlenik Arrive dio je globalnog tima čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge koju pružaju. Svojim zaposlenicima za njihovu izvrsnost i predanost poslu Arriva nudi odlično iskustvo rada u međunarodnom okruženju i dijeljenje najbolje prakse s kolegama iz 14 europskih zemalja, potiče njihov razvoj pružanjem kontinuiranih edukacija i mogućnošću napredovanja. Želiš biti dio njihovog tima? Do 1.rujna prijavi se na oglas za poziciju Autoelektričar (m/ž).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa