Pronađeno tijelo Franka Fonovića iz Lazarići

0
Franko Fonović pronađen je nedaleko ceste Vozilići - Kršan
Franko Fonović pronađen je nedaleko ceste Vozilići - Kršan

Tijelo Franka Fonovića iz Lazarići, rođenog 13. prosinca 1981. u Puli, nestalog 4. travnja oko 16 sati, pronađeno je idućeg dana oko 17 sati nedaleko ceste Vozilići - Kršan. Neslužbeno doznajemo da se radi o suicidu vješanjem.

Potraga je u kojoj su sudjelovali policija, HGSS i članovi Lovačkog društva „Zec“ Kršan počela je oko 13 sati. Tijelo je pronađeno u šumi, tristotinjak metara od mjesta gdje jučer pronađen auto, a to je petstotinjak metara makadamskim putem od ceste Labin – Tunel Učka u smjeru zaseoka Matijašići. Nesretnog Fonovića prvo je iz daljine uočio Zdenko Šaina iz skupine lovaca koju je vodio Livio Faraguna, predsjednik društva.

„Mi smo ga tražili i prije toga, ali onda nam je policija rekla da obustavimo potragu da ne bismo zameli trag psu kojega dovodi HGSS iz Rijeke. Nakon što smo se sastali na mjestu gdje je pronađen auto, podjelili smo se u dvije skupine sa po jednim GPS-om. Naša skupina je pregledavala staze u smjeru Kršana“, objasnio nam je Faraguna.

Franko Fonović je jučer ujutro kući dovezao majku iz Vozilića, nakon čega se udaljio rekavši da ide brati šparoge. Nije ponio mobitel, ali to i inače nije činio kada bi odlazio u branje šparoga, sumnjivo je bilo to što se nije kao obično preodjenuo u kombinezon, nego je otišao  u trenerci. Njegov auto, bijela Ford Fiesta, pronađen je danas oko 12.30 sati i u njemu oproštajno pismo. (R.S.

Najnovije vijesti