Vrijednost plemenitih metala nikad nije bila veća:

Sada je idealno vrijeme za otkup zlata!

0

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom u nevjerici. No, imamo dobre vijesti za Vas: bogatiji ste nego što mislite! Potencijalno pravo “malo bogatstvo”, dovoljno za putovanje, otplatu nekoliko rata kredita, možda i kupnju novog televizora ili kućanskog aparata koji već duže želite, nalazi se tamo gdje ga gotovo sigurno niste očekivali: među zaboravljenim komadima starog zlatnog nakita i lom-zlata, koje na pravom mjestu možete brzo, sigurno i jednostavno pretvoriti u gotovinu.

Sada je pravo vrijeme da to i učinite. Cijena zlata obara rekorde! Od početka veljače do danas porasla je za ogromnih 15%, a u zadnjih nekoliko godina gotovo se udvostručila! Dok svjetsku ekonomiju potresaju neizvjesnosti, dok vlada visoka inflacija, vrijednost plemenitih metala snažno je porasla.  Jednako tako, porastao je i interes klijenata za uslugom otkupa zlata.

U poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli. Pritom nisu zadovoljni samo isplaćenim iznosima, već i cjelokupnim procesom otkupa zlata, koji započinje procjenom koja je za klijenta potpuno besplatna.

- Ako niste sigurni koliko vrijedi zlato koje imate, kao niti želite li ga prodati, rješenje je vrlo jednostavno. Auro Domus nudi besplatnu procjenu zlata, bez obaveze. Slobodno donesite svoje zlato u u bilo koju od naših 50 poslovnica diljem Hrvatske provjerite njegovu vrijednost. Nakon toga možete slobodno odlučiti isplati li se prodati zlato ili ćete ga zadržati, pozvali su svoje sadašnje i buduće klijente iz ove tvrtke koja je poznata kao prvi i najveći profesionalni lanac za otkup zlata u Hrvatskoj, a time i najpouzdaniji partner u zamjeni zlata za gotovinu.

Tvrtka Auro domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833 , 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99), ali i srebro u svim oblicima.

Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 i internetskim stranicama Auro Domusa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa