Europarlamentarac Tonino Picula posjetio Umag

0

Zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula posjetio je 4. kolovoza Umag te se u Uredu gradonačelnika susreo s gradonačelnikom Vilijem Bassaneseom. Tonino Picula razgovarao je s gradonačelnikom o budućim strateškim razvojnim planovima našega grada, kao i realizaciji mnogobrojnih projekata zahvaljujući kojima se Umag kontinuirano diže na ljestvici grupe najrazvijenijih gradova Hrvatske.

Svakako je neizbježna bila tema prestižne titule „Europski grad sporta 2018.“  koju je Umagu dodijelila neprofitna organizacija ACES Europe sa sjedištem u Bruxellesu. Ovim povodom gradonačelnik je zastupnika Piculu službeno pozvao na prisustvovanje svečanoj dodjeli ove vrijedne nagrade u prosincu, upravo u zgradi Europskog parlamenta u Bruxellesu.

Europarlamentarac Picula je izrazio veliko zadovoljstvo te gradonačelniku čestitao na brojnim uspjesima, nagradama i priznanjima dodijeljenim Gradu Umagu, što je dokaz kako Umag postaje afirmirana sredina koja kontinuirano investira u sva područja jedinice lokalne samouprave, s ciljem stvaranja sve razvijenije i zdravije zajednice, a što u konačnici, na globalnoj razini, neposredno utječe i na dizanje prosjeka razvijenosti Republike Hrvatske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa