PSIHIJATAR O CHIARI Rojnić

Ne vidim da je bolesna, nego sebična, naivna i zlobnog karaktera

0
Borben Uglešić i Chiara Pašić, rođena Rojnić (foto: 100posto)
Borben Uglešić i Chiara Pašić, rođena Rojnić (foto: 100posto)

Ugledni umirovljeni psihijatar prof.dr.sc. Borben Uglešić smatra da Chiara nije dugoročno trpjela neku duševnu bolest, te da to nije razlog smaknuća djeteta. "U ovom slučaju se, prije svega, radi o jednom primitivizmu i zapanjujućoj količini egoizma. Ona nije imala razvijenu ljubav prema djetetu, bila je lišena emocija i njezini koraci pokazuju da je bila vrlo sebična", objasnio je Uglešić za portal 100posto.

"Ja ne vidim po onome što sam iščitao iz medija da je ona bolovala od recimo shizofrenije ili slične bolesti. Uzrok njenog ponašanja vidim u manjku intelektualnog razvoja. Očigledno je da ona ne razmišlja o posljedicama, ali ne zbog zanesenosti ili adrenalina, nego je siromašna duhom i naivna. Pogledajte samo kako je 'neprofesionalno i lakomisleno' pokušala prevariti policiju sa svoje 32 godine", zaključio je psihijatar i dodaje kako su takve osobe spremne napraviti bilo što zbog svojih sitnih 'interesa', pa čak i ubiti dijete, piše portal 100posto.

Chiara Rojnić je bila aktivna na internetskim stranicama za upoznavanje partnera. Tamo je objavljivala provokativne fotografije i dopisivala se s muškarcima. Čak je jedna susjeda kazala kako su muškarci ulazili i odlazili iz njezinog stana više puta na dan. Na Badoo chatu je muškarcima govorila kako traži mladića za zabavu od 21 do 35 godina. Također, predstavljala se kao slobodna žena koja nema dijete, piše 100posto.

"To je tipično nagonsko ponašanje, a pritom se tu inkorporirao i njen zlobni karakter pomiješan s manjkom intelektualnog kapaciteta. To je grozna kombinacija. To, dakle, nije odraz bolesti nego deformacije svih ljudskih osjećaja, potpuno je lišena morala, etike, a najviše znanja. Bila je toliko sebična i narcisoidna da joj je bio problem mlađim muškarcima kazati da ima dijete, a emocija prema djetetu je instinktivna. U tom smislu možemo govoriti najprije o egoizmu i slabijem stupnju intelekta", kazao je profesor za 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa