Ljeto na Kaštelu: Dolaze Srećko Šojić i Kojoti

0
Mirko Mocko i Dorijan Vrkljan
Mirko Mocko i Dorijan Vrkljan

Na pulskom Kaštelu 19. svibnja održana je tiskovna konferencija na kojoj su dugogodišnji organizatori programa na Kaštelu Mirko Mocko i Dorijan Vrkljan predstavili novu zanimljiviju shemu ''Ljeta na Kaštelu''. Za razliku od prijašnjih godina, od ove godine Mirko Mocko vodi brigu oko glazbenih programa, dok Dorijan Vrkljan potpisuje organizaciju komedija. Pripremljen je i ove godine interesantan pravi ljetni program za građane Pule i njihove goste, unatoč činjenici da su kao i prošle godine imali problema oko termina održavanja, jer je Pulafilm festival zauzeo Kaštel od 02. do 12. kolovoza zbog održavanja programa europskog i nezavisnog filma  zvanog ''P.S. Pula''.

Mirko Mocko je naglasio da program započinje kao i svake godine uz besplatan koncert kojeg poklanja Market Grga, a ove godine ta čast je pripala grupi Elemental. Osim Elementala, Puljani će ovo ljeto još slušati i Opću Opasnost, Nenu Belana, TBF, a posebno ističemo interesantne koncerte Marka Tolje & Jazz Orkestra HRT-a, povratnički koncert Kojota, te zajednički nastup Alena Vitasovića i Šajete.

Što se komedija tiče program otvara Željko Pervan s novom predstavom ''Na komadiću Europe'', a interesantno je da je Željko Pervan nastupio i na prvom ''Ljetu na Kaštelu'' koje se održalo 2005. godine u organizaciji Dorijan Vrkljana, a te prve godine smo mogli gledati i predstave ''Audiciju'' i ''Profesore, dajte dva'', dok su koncertno nastupili Rambo Amadeus i Zabranjeno Pušenje. 

Od predstava ćemo moći gledati sve same hitove ''Muškarci su s Marsa, žene s Venere'', ''Ukrađena ličnos''' u kojoj Milan Lane Gutović utjelovljuje megapopularnog lika Srećka Šojića, ''Kerove'' koji su ove godine osvojili Zlatni zub u Poreču. 12.8. je termin u kojoj ćemo moći gledati jednu od dvije predstave ''Ćiro'' sa Tarikom Filipovićem ili ''Đurologiju'' Branka Đurića - Đure, a slijede na kraju prvo sarajevska hit predstava ''Dame biraju'' i fenomenalna ''Ja, tata'' još boljeg Rakana Rushdaita. Inače, ove godine su i Grad Pula i TZ Grada Pule poduprijeli ovakav vid zabave za naše sugrađane, sa željom da se cijeli program brendira i da postane tradicionalan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa