obnavlja glazbenu karijeru

Will Smith se sam pozvao u Istru, možda povede i majku

0
Will Smith i DJ Jazzy Jeff
Will Smith i DJ Jazzy Jeff

U krugovima ljubitelja hip-hop glazbe diljem svijeta poput bombe je odjeknula vijest da se na glazbenu scenu vraća dvojac koji se s pravom smatra pionirima toga glazbenog pravca. Riječ je o planetarno popularnom glumcu Willu Smithu kojeg mnogi, osim iz holivudskih blockbustera, znaju po ulozi u američkoj humorističnoj seriji 'Princ s Bel Aira', dok drugi dio dvojca čini DJ Jazzy Jeff, koji u toj seriji glumi 'prinčevog' bratića, piše Jutarnji list.

No osim što je sama za sebe bombastična vijest da Smith i Jazzy Jeff ponovno nastupaju, još je nevjerojatnije kako je Smith za svoj prvi nastup nakon dugo godina izabrao baš Hrvatsku! Smith i Dj Jazzy Jeff tako će biti dio MTV SummerBlast festivala, koji se ove godine drugi put održava u Poreču.

No dolazak Willa Smitha, glumca čija se zarada procjenjuje na oko 200 do 250 milijuna dolara i koji doista spada u A listu holivudske produkcije, nešto je što nitko nije očekivao. Pa ni sami organizatori. Kako je ispričao Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja organizira porečki spektakl 19. i 20. kolovoza, dovesti Willa Smitha u Hrvatsku nije bio naročit trud. Dapače, on se sam pozvao, piše Jutarnji list.

- Već se neko vrijeme govori o tome kako bi Will Smith i DJ Jazzy Jeff htjeli ponovno nastupati. Will je čuo za Hrvatsku i dosta njegovih prijatelja i suradnika ispričalo mu je divne stvari o našoj zemlji. Stoga je preko menadžerskih krugova izrazio želju da dođe u Hrvatsku, a MTV SummerBlast bio je najbolji izbor za to - otkrio je Bašić.

Poznato je kako Smith svake godine odvodi svoju majku na ljetovanje u Arizonu, no hoće li razbiti rutinu i ovaj put pokazati joj ljepote istarske obale, zasad nije poznato. Bašić ističe kako Will Smith dosad nije poslao nikakve posebne zahtjeve, niti prohtjeve za svoj smještaj. No ne dolazi sam. Uz njega će doći i članovi njegove obitelji te suradnici pa bi u Poreč trebala doći skupina od oko dvadeset ljudi. Svi će oni biti smješteni u hotelskom resortu Valamar koji može omogućiti komfor i prestiž kakav zahtijeva zvijezda kalibra poput Willa Smitha, donosi Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa