ne osjećaju se krivima

Bivši općinski državni odvjetnik Milevoj brani supružnike Šalov

0
Siniša Milevoj
Siniša Milevoj

Na Općinskom sudu u Pazinu, pred sucem Denisom Hekom jučer je održano pripremno ročište u predmetu protiv supružnika Vjerana (32) i Vanese Šalov (31) iz Poreča, optužene za višemjesečno brutalno zlostavljanje 43-godišnje Slavonke koju su zaposlili u Vjeranovom ugostiteljskom obrtu, piše Glas Istre.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-samostalna služba u Pazinu tereti Vjerana Šalova za trgovanje ljudima, protupravno oduzimanje slobode i teško ozljeđivanje 43-godišnjakinje. Njegovu suprugu Vanesu odvjetništvo tereti za dva kaznena djela i to trgovanje ljudima i protupravno oduzimanje slobode, piše Glas Istre.

Na jučerašnjem ročištu pojavili su se Vjeran Šalov (koji je doveden iz pulskog pritvora) i njegov branitelj Siniša Milevoj, Vanesa Šalov s braniteljem Damirom Krpanom te zamjenik općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa. Punomoćnica oštećene Slavonke, odvjetnica Jasna Špiranović nije pristupila ročištu, iako je bila pozvana.

Vjeran Šalov u pulskom je pritvoru od konca srpnja, dok je njegova supruga, majka četvero djece cijelo vrijeme na slobodi. Budući da su suoptuženici u ovom predmetu Vanesi Šalov nisu dopušteni posjeti suprugu u zatvoru, a jučer im pravosudni policajci također nisu dozvolili nikakav kontakt. Nakon što im je tužitelj pročitao optužnicu supružnici Šalov su izjavili da se ne osjećaju krivima, donosi Glas Istre.

Najnovije vijesti