Zahtila: Ne bih bio menadžer godine da nije radnika Maslinice

0
Goran Zahtila - hrvatski menadžer godine
Goran Zahtila - hrvatski menadžer godine

„Nisam od velikih riječi, draže mi je raditi. Ali moram iskoristiti priliku da se zahvalim svim djelatnicima Maslinice, jer bez njihovog truda i rada ja ne bih bio menadžer godine“, rekao je Goran Zahtila, prokurist rabačke tvrtke Maslinica 29. studenog na prijemu u Gradu Labinu povodom nagrade koju je osvojio od Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA).

Zahtila je proglašen menadžerom godine 2016. u kategoriji srednjih poduzeća a prijemu su, uz dobitnika, prisustvovali i Jasna Jaklin Majetić iz Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula te gradonačelnik Labina Tulio Demetlika.

Demetlika je kazao da je kao Labinjan ponosan što Maslinicu vodi osoba čiju su sposobnost i drugi prepoznali te ujedno nagradili, a naročito mu je drago što ta tvrtka konstantno ulaže u dizanje standarda i punjenje kapaciteta, među ostalim i obnovom objekata.

Jasna Jaklin Majetić poručila je da je nagrada, čiji su dobitnici obznanjeni proteklog vikenda na velikoj svečanosti u Zagrebu, rezultat velikog truda i znanja, ali i da pokazuje da i mali mogu uspjeti. Tvrtke poput Maslinice po njenim su riječima važan oslonac drugim poduzetnicima u okruženju, jer uz njih i oni lakše uspjevaju.

Zahtila se zahvalio domaćinima na lijepim riječima, kao i HGK-u i CROMA-i što su prepoznali rezultate Maslinice, ali i dodao da posebnu zahvalnost duguje supruzi Brankici i sinovima, jer su oni bili ti koji su pratili njegove uspone i teškoće u posljednjih 16 godina te ponekad morali trpjeti činjenicu da se posao katkad mora odnijeti kući nakon radnog vremena. Zahtili je uz nagradu HUM-a – stilizirano slovo M, uručen i prigodan poklon Grada Labina. (Tekst i foto: Kristian Stepčić Reisman)

Tulio Demetlika, Jasna Jaklin Majetić i Goran Zahtila


 

Najnovije vijesti