Nagrada Zlatni indeks ponovo Rockwoolu

0
Anđelka Toto Ormuž i Nensi Runko s nagradom Zlatni indeks
Anđelka Toto Ormuž i Nensi Runko s nagradom Zlatni indeks

Udruga eSTUDENT dodijelila je 23. ožujka u Zagrebu nagrade tvrtkama koje su svojim angažmanom najviše utjecale na studentsku zajednicu kroz proteklu godinu. Tvrtka Rockwool Adriatic ove je godine ponovo osvojila nagradu Zlatni indeks u kategoriji stipendija za svoj program „Je li plava boja vaše latice?“.

„Studentska populacija nam je iznimno bitna ciljna skupina jer smatramo da studenti imaju ključnu ulogu u povezivanju gospodarskog i obrazovnog sektora. Naš program stipendiranja samo je jedan od načina na koji to postižemo. Drago nam je da su to studenti prepoznali. Ova nagrada ne pripada samo nama već i svim našim stipendistima koji svojim rezultatima pokazuju da činimo pravu stvar“, rekla je Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova tvrtke Rockwool koja je i preuzela nagradu u prekrasnom ambijentu Hrvatskog državnog arhiva.

Zlatni indeks, koji se održava šestu godinu zaredom, projekt je udruge eSTUDENT, u kojem studenti nagrađuju poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, naobrazbi i stručnom usavršavanju studenata. Aktivnosti poduzeća ocjenjuju studenti, a glavni cilj projekta je poticanje veće uključenosti tvrtki u studentske živote kako bi se podigao standard studiranja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa