Boris Sabatti novi direktor IDA-e

0
Istarska razvojna agencija
Istarska razvojna agencija

Na Skupštini društva Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o., održanoj u četvrtak 16. veljače 2012. godine, dr.sc. Boris Sabatti imenovan je novim direktorom spomenute regionalne razvojne agencije. Na navedenoj funkciji, Sabatti je naslijedio Darka Lorencina, koji je u siječnju preuzeo mjesto pomoćnika Ministra gospodarstva.

Dr. sc. Boris Sabatti diplomirao je 1997. godine na Sveučilištu u Rijeci, Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković". Na Poslijediplomskom znanstvenom studiju «Poduzetništvo» pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 2009. godine stječe zvanje magistra ekonomskih znanosti. Uspješnom obranom doktorske disertacije na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, Odjel za ekonomiju i turizam «Dr. Mijo Mirković» stekao je zvanje doktora ekonomskih znanosti 2011. godine.

U Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o. zaposlen je od 2000. godine. Tijekom prve četiri godine rada u tom je poduzeću obavljao je poslove stručnog savjetnika u području poticanja malog i srednjeg poduzetništva, da bi od 2005. godine prešao na funkciju voditelja istog sektora. Sabatti se od 2000. godine kontinuirano stručno usavršava u zemlji i inozemstvu kroz brojna predavanja, seminare i radionice. Aktivan je izlagač na više domaćih i međunarodnih skupova i savjetovanja te se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa