od 19. do 22. rujna

Više od 220 predavača na Weekend Media Festivalu u Rovinju

Piše: Istarski.hr

13.09.2024 - 15:17

Rovinj od 19. do 22. rujna postaje mjesto povezivanja stručnjaka iz svijeta komunikacija i medija s HR, AI, IT i financijskim stručnjacima.  Pregršt inspirativnih panela, brojna svjetska i domaća imena u fokusu su najvećeg regionalnog festivala., koji se po 17. put odvija u prekrasnom Rovinju pod pokroviteljstvom Adris grupe.

Četvrtak, 19. rujna, rezerviran je za  Weekend Fun program ispunjen vrhunskom glazbom i sjajnom atmosferom. Nakon prošlogodišnjeg nastupa hrvatskog repera Grše, ove godine popularni Triljanin stiže s pojačanjem, Bumbu Rum Co.

 

- Brojni gosti iznenađenja zasigurno će vas pozitivno oduševiti i razveseliti, a Grše, poznat po svojim hitovima Mamma Mia, Mangio Pasta, SIP, Forza podići će atmosferu na razinu više.U subotu, 22. rujna stiže i Miach sa svojim hitovima. Hrvatska pjevačica iz dana u dan se vrtoglavo penje po ljestvicama slušanosti. U petak, 20. rujna, nastupa CineStar Channels koji slavi svoj 15. rođendan i dovodi svjetski poznatog nizozemskog DJ-a i glazbenog producenta Fedde Le Granda, zaduženog za najbolji provod. Jedan je od najvećih DJ-eva na svijetu, a proslavio se 2006. godine legendarnim hitom „Put Your Hands Up For Detroit“, najavljuje organizator.

Ove godine publiku očekuje devet pozornica i više od 220 predavača i panelista iz cijelog svijeta.

Na ovogodišnji Weekend stiže Paula Hancock sa CNN-a, koja dolazi na obljetnicu '10 godina N1 u regiji'. Dolazi i zlatna olimpjika Barbara Matić koja će sudjelovati na panelu  „Što kad si najbolji i nije dovoljno?“ zajedno sa srebrnim izbornikom vaterpolo reprezentacije, Ivicom Tuckom i predsjednikom uprave Telemacha, Adrianom Ježinom.

Tweet

Posljednje novosti