pjevač objavio upozorenje

Netko preko Baby Lasagne želi prevariti i pokrasti ljude

0
Baby Lasagna (foto: Marko Prpić/Pixsell)
Baby Lasagna (foto: Marko Prpić/Pixsell)

Netko je pokušao Baby Lasagni, Umažaninu koji će predstavljati Hrvatsku na skorašnjem Eurosongu, ukrasti identitet!

"Upravo mi je dano na uvid da prevaranti pokušavaju preko lažnog profila kontaktirati pratitelje i od njih iznuditi novac", napisao je Lasagna, pravog imena Marko Purišić, na svom Instagram profilu.

"Ovim putem vam želim reći da to nisam ja te da ni pod razno ne dajete nikakav novac ili odgovarate uopće na poruke. Ako ste roditelj savjetujem da obratite pozornost na naše najmlađe jer su baš oni skloniji ovakvim prevarama. Hvala", napisao je Lasagna na svojim društvenim mrežama.

 

Podsjetimo, nedavno je i pjevačica Minea bila žrtve slične prevare, a o tome je obavijestila svoje fanove na društvenim mrežama. 

"Prijevara veće razine, kad prevaranti "upozoravaju" na prevarante... Ovo je naravno lažno", napisala je Minea na svojim društvenim mrežama, uz snimku zaslona jednog komentara u kojem se dijeli lažna poveznica na njezin kontakt.

Baby Lasagna se trenutačno nalazi u Nizozemskoj, gdje se priprema za Eurosong koji se održava od 7. do 11. svibnja u Malmöu u Švedskoj.

Purišić je dugo vremena bio favorit na kladionicama, ali ga je prestigla Švicarska koja sada ima 25 posto šanse, dok je on na 16 posto. Slijedi Italija sa 13 posto. (IHR

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa