velika gužva u domu branitelja

Pogledajte tko je sve došao na skup HDZ-a u Pulu (foto)

1
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Nakon što je danas prisustvovao svečanosti otvorenja ribarske luke luke Santa Marina u općini Tar - Vabriga, premijer Andrej Plenković sustao se u Puli s istarskim županom Borisom Miletićem, nakon čega je sudjelovao na skupu HDZ-a u punom Domu hrvatskih branitelja. Prethodno je, u razgovoru s novinarima, Plenković izjavio da na parlamentarnim izborima očekuje sjajan rezultat u 8. izbornoj jedinici. Pritom je podsjetio da je HDZ na prošlim izborima osvojio 4 mandata, "što je najbolji rezultat ikad u 8. izbornoj jedinici".

 

Skup je otvorio Janko Žužić, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman", a za govornicu su potom stali saborski zastupnik i šef istarskog HDZ-a Anton Kliman, predsjednica pulskog HDZ-a Irena Hrstić, potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i sam premijer Andrej Plenković. 

U prvom redu crvenog salona Doma hrvatskih branitelja uočili smo i stranačkog metuzalema Vladimira Šeksa kojeg smo zatekli i u ugodnom razgovoru s Nevijem Šetićem. Branislava Bojanića, člana HDZ-a i direktora Pula parkinga, uočili smo kako, zajedno s bivšim boksačem i vlasnikom pizzerije Jupiter Perom Tadićem podržava govornike držeći papirnate hrvatske zastavice. U publici su bili i Samir Hadžić, direktor Uljanik brodogradnje 1856 koju je Vlada Andreja Plenkovića predizborno spasila od konačnog potonuća.

Bili su tu i Monika Udovičić, svojedobno kandidatkinja HDZ-a za istarsku županicu, koja dolazi iz Sv. Petra u Šumi, jedinog HDZ-ovog otoka u Istri, kojim rukovodi Mario Bratulić, također viđen u društvu premijera. Bili su tu i ravnatelj Javne ustanove Kamenjak Slobodan Belević, pulska HDZ-ovka TatjanaTomaić, bivši dugogodišnji direktor pulske Fine, sadašnji državni tajnik Ivan Bubić, pulski gradski vijećnik Sean Soldatić i mnogi drugi. Koji, pogledajte u našoj bogatoj fotogaleriji. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa