Održan drugi Girandella Beach Beat u Rapcu (galerija slika)

0

Drugi po redu, i nažalost posljednji ovogodišnji Girandella Beach Beat party  održan 10. kolovoza na jednu je noć od inače uspavanog Rapca stvorio glavno mjesto za izlazak svih ljubitelja elektronske glazbe iz Labina i Istre, a među prisutnima bilo je i stranih gostiju. Atmosfera koja je te večeri vladala oko bazena na Girandelli bila je i više nego odlična, a raspoloženje je kulminiralo kada je na scenu stupila zvijezda večeri Stacy Pullen iz Detroita.

No, prisutni nisu ništa manje uživali u nastupima labinskih DJ-a Mr. Marleya i Sashe Danny Oceana, te Lemona iz Pule. Tako je prostor oko bazena, koji je ovom prilikom postao plesni podij, bio dovoljno zagrijan i davno prije Pullenova nastupa. Sam bazen je pod  svjetlima reflektora izgledao vrlo primamljivo, ali rijetki su bili oni koji su se u njemu odlučili okupati. To je učinila samo nekolicina, dok je većina okupljenih odlučila partijati na suhom.

Brojna publika na Girandelli je uz Pullena dočekala jutro, a zasigurno bi dočekala i podne samo da je mogla. Pullen nakon završetka svog nastupa nije udovoljio publici željnoj još barem nekoliko minuta odličnih elektronskih ritmova, pa je party završio u šest sati ujutro kako je bilo i planirano. To je ujedno bio i kraj ovogodišnjeg Girandella Beach Beata, a jedina zamjerka cjelokupnom događaju je izostanak after partija koji se kao i prošli put trebao održati na brodu.

Međutim, zbog tehničkih poteškoća brod ovoga puta nije isplovio, a vesela ekipa kojoj je još bilo rano za odlazak kući, razmišljala je i kombinirala gdje i kako nastaviti party. Osim po dobroj zabavi, posjetitelji će Girandellu zasigurno pamtiti i po tome što su imali priliku sresti stare poznanike koji su nekada često viđali na partijima po Labinu, Rapcu i diljem regije. Takvih je pozdravljanja i susreta, 10.  kolovoza bilo gotovo na svakom koraku.

Nakon odlične večeri koja izuzevši otkazanog afterpartija, nije imala grešku, ipak ostaje jedno pitanje za sve ljubitelje elektronike: „Što sad?“. Stari partijaneri svakako se sjećaju Golubijere i vremena kada su se slična događanja u Rapcu odvijala svakog tjedna, pa za uživanje u omiljenoj glazbi nisu morali voziti do drugih gadova. Ove su godine takva događanja u Rapcu spala samo na dva partija – Girandela Beach Beat u srpnju i Girandela Beach Beat u kolovozu. (Tekst: Danijela Bukvić, foto: Daniel Kiršić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa