dužan 310.000 eura

Fina podnijela zahtjev za stečaj Glasa Istre novine

0
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

Financijska agencija podnijela je Trgovačkom sudu u Pazinu zahtjev za pokretanje skraćenog stečajnog postupka nad Glasom Istre novine, koja je na dan 4. siječnja 2024. dugovala 310.019,45 eura.

 

Sud je objavio oglas koji potpisuje sutkinja Adrijana Labinjan Skok, a u kojem se navodi da je dužnik Glas Istre novine, čije se sjedište navodi u Japodskoj 28 u Puli, pravna osoba bez zaposlenih, a koja je na dan 4. siječnja 2024. u Očevidniku redoslijeda osnova za plaćanje imala evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana, za koju nisu ispunjeni uvjeti za pokretanje drugog postupka radi brisanja iz sudskog registra. 

Sud poziva osobe ovlaštene za zastupanje dužnika da u roku od 15 dana od objave ovog oglasa na mrežnoj stranici e-Oglasna ploča sudova podnesu sudu javnobilježnički ovjerovljen popis imovine i obveza.

Pozivaju se vjerovnici dužnika da najkasnije u roku od 45 dana od dostave ovog oglasa putem mrežne stranice e-Oglasna ploča sudova, pozivom na gornji broj spisa, predlože otvaranje stečajnog postupka nad dužnikom. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa