Labinjanka Jasna i Puležan Viski šarmiraju Zagrepčane

0
Jasna Vincek i kunić Viski u zagrebačkom kafiću
Jasna Vincek i kunić Viski u zagrebačkom kafiću

Jasna Vincek, Labinjanka koja živi u Zagrebu, na svoje šetnje i ispijanje kave u centru grada na povodcu vodi Viskija, a to nije pas nego kunić! Fotografije s jednog takvog izlaska sa šarmantnim dugouškom, kojega svi zovu zec ili zeko, objavila je na Facebooku, pa smo poželjeli saznati više o njemu.

„Viski ima deset mjeseci, a kupio ga je u jednom shopping centru u Puli moj nećak Entoni. On je upisao Visoko učilište Algebra u Zagrebu - studij digitalnog marketinga, pa sam brigu, sve zanimacije i igru sa zecom preuzela ja“, odgovorila nam je.

Viski, naravno, obožava grickati mrkvu, ali i ostalo povrće iz njihovog vrta, a drago mu je i voće, osobito jabuke, banane i kruške, ne odbija ni mješavine za zeca, sijeno te razne vitamine.

„Obožava se šetati i igrati na Jarunu gdje satima trči i skakuće po travnatim površinama. Kroz dan, isto tako redovito skakuće po kući i po krevetu. Voli se također maziti i gledati televiziju, a zna se i zavući pod krevet i ostalu kućnu garnituru. Kad mi se ukaže prilika, obavezno sa zecom odem u centar Zagreba i uživam u šetnjici i ispijanju kava. Svima je zanimljiv i simpatičan te nas prolaznici redovito zaustavljaju i dive mu se“, ispričala nam je Jasna.

U Zagreb je s dvije kćeri odselila prije sedam godina. Razlog je bio poslovna prilika, ali se i sretno udala i okrenula novu stranicu u svom životu.

„Nakon dvije godine dobili smo još jednog člana obitelji, kćer Anu koja sada ima pet godina, a onda je u našu kuću došao i zeko Viski“, kaže Jasna Vincek.

Bavi se fotografijom. Voli slikati prirodu i razne prigode te isto tako i Viskija, koji ima svoj Instagram profil @viskithebunny gdje možete vidjeti razne fotografije i videozapise o njegovom odrastanju. (Tekst: Robi Selan, foto: Facebook J. Vincek)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa