Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Dubravka Petrić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Dubravka Petrić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Cenosco Croatia d.o.o. globalna je softverska tvrtka i sa svojim softverom je raspoređena u više od 30 zemalja i oko 100 tvornica. Zapošljavaju oko 100 ljudi, a u Hrvatskoj imaju središta u Puli i Zagrebu. Zapošljavaju na poziciji Management Development Assistant (m/ž) i traže tehnički potkovanu i visoko motiviranu osobu.

Osoba bi bila zadužena za organizaciju svih administrativnih i ostalih poslova unutar odjela za razvoj. Asistirala bi i podržavala menadžment, vodila zapisnike sastanaka, interno i eksterno koumnicirala, pomagala u planiranju posla, dogovarala sastanke, pripremala dokumente, ažurirala zapise i pisala izvješća. Bilo bi idealno da osoba ima iskustvo u ITu, ali i da poznaje engleski jezik u govoru i pismu; da obraća pažnju na detalje i da ima određeno iskustvo u upravljanju projektima.

Nude fleksibilno radno vrijeme, prijateljsku radnu atmosferu, rad s međunarodnim timovima, plaću u skladu sa stručnošću i potencijalom. Plaća se povećava svake godine na temelju učinka, a nude i dodatne edukacije. Ukoliko se želite prijaviti na ovaj oglas, to možete učiniti do 19. kolovoza.

Foodie daily restaurants je koncept različitih svjetskih kuhinja, nastao u želji da na jednom mjestu udovolje svačijem nepcu i gastronomskim željama. Dio su Victus Group-e, grupacije koja više od 20 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste. U potrazi su za Djelatnik u restoranu (m/ž). Za svoje restorane u Puli (Max City) traže osobe za pripremu i posluživanje hrane te rad na jednom od njihovih koncepata: Foodie, WokMe, Mex. Od osobe se očekuje da održava rani prostor čistim i urednim, da komunicira s gostima i pruža im kvalitetnu uslugu u skladu sa standardima organizacije te po potrebi obavlja pomoćne poslove u pripremi hrane.

Traže marljivu, komunikativnu i uslužnu osobu, koja ima osnovno poznavanje rada na računalu. Nude 2 slobodna dana u tjednu tijekom cijele godine, osnovnu plaću u iznosu od 4800-5000kn neto, na što idu uvećanja za rad nedjeljom i blagdanima. Zatim u periodu od 01.05. do 31.08. sezonski mjesečni dodatak na plaću u iznosu od 750kn neto. Pružaju mogućnost ostvarivanja stimulacije na plaću, ovisno o radnom učinku, te topli obrok uz minimalnu naknadu. Ukoliko mislite da je ovo savršen posao za vas, prijaviti se možete do 19. kolovoza.

 

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima Holcim Hrvatska d.o.o. mijenja način na koji svijet gradi. Imaju snažan tim od 70.000 zaposlenika na oko 70 tržišta. Dok nastavljaju tražiti održive načine gradnje, potrebni su im vrhunski talenti koji će im se pridružiti. U potrazi su za osobom na poziciji Referent u financijama (m/ž). Osoba bi bila dio tima financija u Hrvatskoj i mjesto rada je u Koromačnu, odakle se pruža podrška svim segmentima poslovanja. Osoba bi bila odgovorna za administriranje bankovnih izvoda i izradu izvještaja o dnevnoj likvidnosti, koordinaciju i davanje uputa o knjiženjima, obradu i administriranje ulaznih računa, ispunjavanje statističkih izvještaja. Bavila bi se pripremom za knjiženja, usklađivanjem knjigovodstvenih kartica i ostalim račiunovodstveno - financijskim poslovima.

Osoba treba biti SSS ekonomskog usmjerenja, imati 2 i više godine radnog iskustva u financijama, izvrsno poznavati MS Office, aktivno se služiti engleskim jezikom. Od osobe se očekuje proaktivnost, organiziranost i samostalnost, a rad u SAP sustavu može biti prednost. Nude godišnji bonus, pola mjesečne bruto plaće u prosincu, naknadu troškova prijevoza i toplog obroka, regres, dodatak na plaću za ostvarene rezultate, uskrsnicu, potporu za novorođeno dijete, božićni da za dijete, plaćeni dopust za rođenje djeteta, policu dodatnog zdravstvenog osiguranja. Ako imate vještine, strasti i energije, na ovaj natječaj se možete prijaviti do 18. kolovoza.

Ljekarna Kaštel Farm u svom sustavu ima više od 16 ljekarni diljem Hrvatske. Stalno ulažu u nove ideje i zaposlenici mogu razviti svoj potencijal i napredovati. Njihova misija je pružanje ljekarničke skrbi najvišeg standarda i usmjerenos na korisnike usluga. Traže osobu na radnom mjestu Farmaceutski tehničar pripravnik (m/ž). Osoba bi bila zadužena za pregledavanje i slaganje robe u ljekarni, upoznavanje rada s pacijentima, radila bi na cezih-u, vodila obvezne knjige ljekarne, upoznavala bi se s recepturama izrade galenskih pripravaka, vaganjem čajeva i sl. Od osobe se traži da ima SSS, a nudi se rad na određeno vrijeme. Radno mjesto je Labin, Opatija, a na poziciju se možete prijaviti do 20. kolovoza.

Želiš početnu bruto plaću od 7.000,00 kn uz stimulativni bonus i mogućnost daljnjeg napretka. Voliš modu, pratiš modne trendove? Komunikativna si, organizirana i pozitivna osoba? Europa 92 je u potrazi za novim zaposlenicima na poziciji Stilist - prodavač (m/ž) . Radni zadaci bi bili savjetovanje kupaca i pomoć pri odabiru, praćenje vlastitih i timskih rezultata na dnevnoj/tjednoj bazi, briga o asortimanu i izgledu poslovnice.

Osoba bi brinula o primanju robe, slaganju i inventuri. Prednost imaju osobe s poznavanje aktivne prodaje u tekstilu. Osoba treba biti SSS, ljubazna i usmjerena na kupca, pouzdana, dinamična, motivirana, savjesna i odgovorna u radu s odličnim komunikacijskim vještinama. Nude bruto plaću od 7000 kuna uz stimulativni bonus, popuste na nove kolekcije za zaposlenike, sudjelovanje u Multisport programu i brojne druge pogodnosti. Ako se prepoznajete u traženim kvalifikacijama te opisu posla, prijaviti se možete do 18. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa