Predstava u Svetvinčentu

Dođite na hit komediju '4 poze, sretan svršetak!'

0

Istra bi se odcijepila i postala autonomna država, da se pita komesara Simovića. Ako ne baš država, onda barem velika kasarna, jer ovaj oficir JNA ne preže ni od čega, ako je to u službi poslušnosti Titu i zadovoljenja vlastitih nagona. A hoće li to urnebesno vojno lice dobiti svoju zadovoljštinu, publika će već 23. lipnja moći vidjeti u Svetvinčentu, u najvećoj hit-komediji sezone 4 POZE, SRETAN SVRŠETAK!

Ova kazališna komedija već godinu dana puni dvorane diljem Hrvatske, a publika doslovno vrišti od smijeha i prepričava najbolje detalje danima i tjednima. Nismo očekivali da će 4 POZE, SRETAN SVRŠETAK postati ovoliko tražena predstava, ali publika je odlučila – imamo hit i ponosni smo svaki put kad krenu nove salve smijeha, doslovno od prve do zadnje minute – kaže producent Tadija Kolovrat iz B GLAD Produkcije.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić, u ovoj predstavi za koju se traži karta više, publiku od početka do kraja zaista drže na rubu stolaca, a nezaustavljivi glasni smijeh prekida izvedbe. Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju, autorski je projekt Igora Weidlicha, u režiji Igora Barberića.

Publiku očekuje urnebesno kazališno iskustvo uz neke od najpopularnijih hrvatskih glumica i glumaca. Ima li predstava sretan svršetak, zašto je bitan tajanstveni torzo s Pantovčaka i zašto su neke žene slatke dok pjevaju ustaške pjesme, sve to i još mnogo više bez dlake na jeziku i bez suzdržavanja donosi ova hit komedija. Od strasti do sado-igrica, od egoističnih ispada do višnjih sila, a sve kroz prizmu odnosa ljudi koji se vole, mrze, a nerijetko i jedno i drugo istodobno.

Ako već ne može Istri dati autonomiju, komesar Simovićobećava barem da će u svom posjetu Istri pojesti sve tartufe, pa i zapjevati ljubavne pjesme iz vremena NOB-a, ako to publika bude tražila!

Zato ne propustite priliku i osigurajte svoju ulaznicu što prije. 4 POZE SRETAN SVRŠETAK u Svetvinčentu 23. lipnja u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u Kaštelu u Svetvinčentu ili online u sustavu mojekarte.hr  te na svim prodajnim mjestima u sustavu eventim.hr (BP Petrol, Tisak Media, Exclusive Change mjenjačnice, Activa Travel Istra – Pula, Turistička agencija Albatours Pula…)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa