Mihael Idžaković novi direktor Turističke zajednice općine Medulin

0
 Mihael Idžaković (foto: Slavko Midzor/PIXSELL)
Mihael Idžaković (foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Danas je nastavljena 11. sjednica Turističkog vijeća TZO Medulin na čijem je dnevnom redu bila točka 'Izbor i imenovanje direktora/direktorice Turističke zajednice Općine Medulin'.

Turističko vijeće je većinom glasova svih članova donijelo odluku kojom se za direktora Turističke zajednice općine Medulin, na mandat od četiri godine, imenuje Mihael Idžaković iz Medulina.

Predsjednik Turističke zajednice općine Medulin i medulinski načelnik Ivan Kirac čestitao je novom direktoru te mu poželio puno uspjeha u vođenju Turističke zajednice općine Medulin i daljnjem radu.

Kirac se zahvalio i dosadašnjem direktoru Encu Crnoboriju na suradnji i doprinosu razvoja destinacije Medulin Rivijera, te mu poželio puno uspjeha i sreće u poslovnom i privatnom životu.

„Siguran sam da će dugogodišnje iskustvo i dokazana znanja Mihalea Idžakovića iz turističkog sektora osigurati novi razvojni zamah našeg TZ Ureda kako bi dodatno osnažili naš Medulin kao perjanicu hrvatskog turizma. Tim smjerom, Općina Medulin bit će svestrana podrška TZ Uredu kako bi zajedničkim snagama proveli planirane aktivnosti koje nužno trebaju uvesti svježe i inovativne projekte za unapređenje naše gospodarske žile kucavice, a na dobro naših žitelja i posjetitelja“, kazao je načelnik Kirac. Dodao je da će se fokusirati na kvalitetne infrastrukturne projekte koji će osigurati turističku održivost našeg kraja te da će biti aktivan partner i podrška turističkim dionicama kako bi i dalje bili u mogućnosti ostvarivati izvrsne rezultate.

Inače, novoizabranog Mihaela Idžakovića uz pravno zvanje koje je stekao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i dugogodišnje iskustvo, između ostalih, u Arena Hospitality Grupi krasi i aktivno sudjelovanje u radu lokalne zajednice što će sigurno pretočiti i u rad TZ Općine Medulin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 17.05.2022.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/CA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 01.06.2022.

PREMANTURA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA