Frankina ispovijest: 'Prve tri godine braka bile su nam totalno lude'

0
Franka Batelić (foto: RTL)
Franka Batelić (foto: RTL)

Ona obožava Jovanottija, i dalje je 'tvrda' Istrijanka, usto je majka znatiželjnog Viktora i supruga jednog od najpoznatijih hrvatskih nogometaša svih vremena. Kada bi Franka Batelić opisivala svoj idealan dan - on bi vjerojatno uključivao njezin Rabac, njezine dečke Vedrana i Viktora - i prijatelje, one s kojima njeguje prijateljstva još od osnovne škole - sve uz 'soundtrack' proslavljenog talijanskog glazbenika, piše RTL koji je objavio veliki interview s Frankom Batelić.

"Nikad nisam 'postojala' bez glazbe, s tri godine sam pjevala solo, uopće ne znam kako, sada svog malog ne mogu zamisliti da pjeva na pozornici s mikrofonom", priča nam u velikom intervjuu Franka Batelić. Za sebe će reći da je štreberica i perfekcionistica. Upravo takva bila je i pri snimanju dueta sa Sarom Jo - njezinom beogradskom kolegicom, s kojom dijeli isti glazbeni senzibilitet, donosi RTL.

"Veliki sam perfekcionist i štreberica i bilo je jako teško sve uskladiti. Htjela sam da sve bude na top razini, da i dalje imam sve petice, bilo je teško, ali imala sam odlične profesore koji su mi izlazili u susret. Super je to period života bio". Od srednje škole pa do danas, kaže, ništa se vezano uz nju zapravo nije promijenilo, a tako ju nije promijenila niti slava", kazala je za RTL. Video pogledajte na RTL-u.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa