Nastavlja se potraga za djevojčicom nestalom u Dragonji (video)

0

Nakon tragičnog dođaja kod Buja, kada je dijete nestalo u rijeci prilikom prelaska migranata održana je pressica od strane policije.

Ženu je spasio policajac Mauricio Prelac, koji nije želio davati izjave jer smatra da je to što je učinio dio njegove dužnosti. Ipak, od načelnika Policijske postaje Buje Roberta Bobana Paulovića doznali smo kako je čin spašavanja i za samog Prelca bio opasan, piše Index.

"Prilikom prelaska rijeke djevojčica se odvojila od žene, upala u korito te joj se izgubio trag. Sinoć smo nastavili s potragom, od mjesta gdje smo pronašli ženu smo išli nizvodno, a kolege sa slovenske strane uzvodno kako se ne bismo ponavljali. No potraga ne daje rezultate", rekao je načelnik za Index.

"U potrazi sudjeluju naša županijska Hrvatska gorska služba spašavanja, vatrogasci DVD-a Buje i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Umag, onda i lovci društva Momjan, koji znaju teren. Tu su i policajci interventne i specijalne policije iz Rijeke, ronioci koji češljaju podvodni dio. Imamo i dron. Djevojčicu traže i kolege iz Slovenije, tamošnji policajci i pripadnici JVP-a Koper i JVP-a Piran. Potraga je opsežna", kazao je za Index. (Foto i video: Saša Miljević/PIXSELL)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa