ePula servis za građane među najboljim informatičkim komunikacijama u regiji

0
Predstavnici Grada Pule na sastanku u Skoplju
Predstavnici Grada Pule na sastanku u Skoplju

Predstavnici Grada Pule sudjelovali su na regionalnom radnom ICT sastanku "Lokalna vlast u službi građana: jačanje društvene odgovornosti", koji je u Skoplju organizirala Svjetska banka u suradnji s Institutom za internacionalni prostorni razvoj  (I2UD) i Co-PLAN Institutom za razvoj staništa.

Pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić-Golja, u suradnji s voditeljem Odsjeka za informatiku Davorom Sebastijanom i savjetnikom za informatiku Draženom Stepanovom, održala je zanimljivu prezentaciju "e-Pula servis za građane" koju su ostali sudionici ocijenili iznimno dobrim primjerom napredne informatičke komunikacije u cijeloj regiji.

Radni sastanak okupio je članove i predstavnike iz nekoliko lokalnih uprava, civilnih udruga i privatnog sektora, a kroz predavanja i panel diskusije upoznali su se s rezultatima Inicijative društvene održivosti i odgovornosti koja je provedena u pet odabranih pilot gradova: Banja Luci, Dürres, Prištini, Sarajevu i Skoplju.

Regionalni radni sastanak omogućio je svim predstavnicima lokalnih uprava uvid u najbolja rješenja u postizanju veće odgovornosti, pružanja usluga i otvaranja dijaloga s građanima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa