Incident na granici

Policajac pucao u muškarca koji ga je pokušao pregaziti

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policijski službenici su 3. studenog oko 12.35 sati, tijekom pojačanog postupaju po suzbijanju nezakonitih migracija, na području oko naselja Brič, u blizini granične crte, uočili više osoba koji su se kretali u tri osobna vozila. 

Kada je primijetio policijske službenike, jedan muškarac – za kojeg je kasnije utvrđeno da se radi o 44-godišnjaku - krenuo je vozilom riječkih registracijskih oznaka izravno prema policijskom službeniku Policijske postaje Buje koji je uporabio vatreno oružje. Tom prilikom je ozlijeđen 44-godišnjak kojeg je zrno pogodilo u donje ekstremitete.

 

Ozlijeđenom muškarcu je na mjestu događaja pružena liječnička pomoć te je potom prevezen u pulsku bolnicu na daljnju medicinsku obradu. Prema prvim informacijama nije životno ugrožen.

Tijekom opisanog postupanja, policijski su službenici uspjeli zaustaviti druga dva vozila i zadržati njihove vozače, dok je dio osoba iz vozila  – za koje se sumnja da su nezakoniti migranti - pobjegao te se za njima intenzivno traga. Na mjestu događaja, u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Puli, provodi se očevid dok je Glavni ravnatelj policije uputio Stručni tim radi prikupljanja svih obavijest o uporabi sredstava prisile. 

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa