Poreč

Grad Poreč pripremio Dječji tjedan bogat sadržajima

0
Fotoilustracija
Fotoilustracija

Tjedan, koji se diljem Hrvatske ove godine obilježava od 4 . do 10 listopada, donijet će razne aktivnosti i za porečke mališane. Prvi dan Dječjeg tjedna otvara se tradicionalnom posjetom gradonačelnika svim porečkim prvašićima uz poklon za učiteljice te prigodne majice za sve.

U srijedu, 6. listopada više od 350 djece i to učenika prvih razreda svih porečkih osnovnih škola i djeca u dobi 5 i 6 godina iz svih dječjih vrtića, na gradskoj će rivi pogledati predstave „Tri sestre“ i „Vitez željeznog srca“, pulskog Teatra Naranča, svaka u trajanju oko pola sata, koje je za njih organizirao Grad Poreč. 

Dodajmo kako će sve Osnovna škola Poreč, Osnovna škola Finida, TOŠ Bernardo Parentin i Umjetnička škola, te dječji vrtići Radost I, Radost II, Paperino, 101 dalmatinac i Crvenkapica sudjelovati u obilježavanju ovoga tjedna i to brojnim događanjima poput izleta na Otok Sv. Nikole ili Brijune, koncert na otvorenom, upoznavanja sa šumom Sv. Marka i poučnom stazom iza Instituta za poljoprivredu i turizam u Poreču, kao i bajkaonicom u suradnji s DND-om, potom pripremanjem prigodnih zdravih jesenskih jela, ali i razgovorom i upoznavanjem s dječjim pravima, pisanjem pisama, porukama podrške i prijateljstva, crtanjem i druženjem… 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI RADNIK / KUHINJSKA RADNICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA