Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

0
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

BIPA je maloprodajni drogerijski lanac koji svojim kupcima nudi široki asortiman proizvoda za osobnu njegu i uljepšavanje, brigu o kućanstvu, a trenutno su u potrazi za Prodavačem / blagajnikom (m/ž). Posao uključuje savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć kupcima, brigu o asortimanu (popunjenost, rokovi…) i o izgledu prodajnog prostora, a potrebno je imati SSS te odlične komunikacijske i prodajne vještine. Ako te ovaj oglas privukao, javiti im se možeš najkasnije do 5. listopada.

IntechOpen, vodeći je svjetski izdavač knjiga s otvorenim pristupom, izgradili su ga znanstvenici za znanstvenike, vođeni idejom da bi znanstvena istraživanja trebala biti lako dostupna i besplatna za sve. Trenutno zapošljavaju na poziciji Author Service Manager (f/m/d). Ovo je izvrsna prilika za visoko motivirane kandidate da doprinesu stalnoj i učinkovitoj komunikaciji s autorima, urednicima i recenzentima, što omogućuje razinu osobne podrške koja omogućuje suradnicima da se u potpunosti posvete i koncentriraju na poglavlja koja pišu, uređuju ili pregledavaju. Javi im se do 11. listopada.

 

Ako imaš iskustva u razvoju softvera, znaš kako pristupiti ljudima, imaš strpljenja i želiš raditi nešto zaista bitno u timu koji probleme rješava zajedno, onda je pozicija Konzultant za Integrirani bolnički informacijski sustav (m/ž) u IN2 grupa baš za tebe. Potrebno je imati završen fakultet informatičkog smjera, a nude razne pogodnosti poput Multisporta, police dodatnog zdravstvenog osiguranja, poklona i slično. Na ovaj oglas za rad u Puli se možeš prijaviti najkasnije do 11. listopada.

MAISTRA zapošljava Stručnog suradnika u Odjelu prodaje – upravljanje prihodima (m/ž). Poželjno je iskustvo u upravljanju prihodima, rada u hotelijerstvu ili poslova koje uključuju analizu i upravljanje većom količinom podataka, a nude rad tijekom cijele godine te mogućnost napredovanja unutar odjela i kompanije. Posao uključuje optimizaciju kanala prodaje prema strateškim smjernicama tvrtke, dinamičko upravljanje cijenama kroz fleksibilne kanale prodaje, optimizaciju iskorištavanja kapaciteta i slično. Svoj životopis im možeš poslati do 8. listopada.

Kako bi BEST WEST nastavio s uspješnim radom te pružili njihovim klijentima i kupcima najbolju moguću uslugu i proizvod, u potrazi su za novim članovima tima. Ako voliš prodaju i želiš raditi u stabilnoj tvrtki, prijavi se za poziciju Prodajni predstavnik (m/ž). Nude službeno vozilo, rad od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 16:00 sati te prosječna mjesečna primanja u totalu između 6.000 i 8.000 kn neto. Ovaj oglas ostaje aktivan do 7. listopada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa