Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

0
Ilustracija (foto: Davor Javorović/Večernji list)
Ilustracija (foto: Davor Javorović/Večernji list)

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Radnikom u restoranu (m/ž) u Poreču. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javi im se do 25. rujna.

VELPRO-Konzum plus zapošljava Vozača C kategorije (m/ž) za rad u Rijeci i Poreču. Potrebno je imati SSS - KV vozač i/ili položen KOD 95 te minimalno 1 godinu radnog iskustva na poslovima dostave. Posao uključuje prijevoz robe službenim dostavnim vozilom do veleprodajnih kupaca, utovar i istovar robe, brigu o preuzetoj robi i ambalaži te popratnoj dokumentaciji i slično. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 27. rujna.

Preko 2.400 poslovnica i 20.000 zaposlenih u devet europskih zemalja su brojke koje TEDi čine liderom na području maloprodaje neprehrambenim proizvodima. Sada im se možeš pridružiti na poziciji Suradnik u prodaji / prodavač (m/ž) u Rakovici ili Poreču. Potrebno je imati uspješno završenu školu (SSS) - prednost trgovina, izražene komunikacijske sposobnosti te ljubaznost u radu s kupcima. Oglas ostaje aktivan do 22. rujna.

 

Zeus prima zapošljava na poziciji Agent za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž). Nude neto plaću u rasponu od 6.400kn do 7.200kn za puno radno vrijeme; (satnica neto 40kn, praznikom 50kn), online plaćeni trening, mogućnost napredovanja do pozicija Team Leadera i Quality managera. Ako je tvoj njemački na razini C1/C2/izvorni govornik i veseli te pričati s ljudima i pri tome im dati potrebne informacije ili obraditi njihove upite – ovo je posao za tebe. Ovaj oglas ostaje aktivan do 9. listopada.

TOMMY ponosno najavljuje otvaranje novih prodavaonica na lokacijama Pula, Plitvička jezera i Jelsa (otok Hvar) te traže Skladištare (m/ž). Razvoj radnika, usmjerenost na kupca i izvrsnost usluge uz podizanje kvalitete odjela delikatese, svježih odjela i gastro ponude, zaslužni su za afirmaciju njihovog trgovačkog lanca kao vodećeg na domaćem tržištu. Nude mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja te mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja. Na ovaj oglas se možeš prijaviti najkasnije do 21. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa