U rovinjskoj marini gorjela jahta: vatrogasci spriječili veću štetu

0
Foto: JVP Rovinj
Foto: JVP Rovinj

U ACI Marini u Rovinju 25. srpnja oko 21 sat izbio je požar na jahti "White horse two" u vlasništvu 58-godišnjeg mađarskog državljanina. Zahvaljujući brzoj intervenciji rovinjskih vatrogasaca spriječena je puno veća šteta.

"Teško reći i napisati nešto suvislo i pametno, previše je emocija, adrenalina, ponosa da bi to izgledalo onako profesionalno. A ovako od srca iznimno ponosan na cijeli kolektiv JVP-UVFP Rovinj-Rovigno na fantastično odrađenoj intervenciji. Velike zahvale kolegama iz ACI Marine bez čije pomoći bi ovaj požar sasvim sigurno bio neka druga priča", napisao je na Facebooku nakon uspješne intervencije Evilijano Gašpić, zapovjednik JVP Rovinj. 

Policijski službenici obavili su očevid na plovilu zajedno s inspektorom zaštite od požara te je utvrđeno kako je požar izbio zbog tehničkog kvara na instalacijama unutar putničke kabine. Uslijed požara nastala su termička oštećenja unutar kabine i unutrašnjosti plovila. Policija će o utvrđenom dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa