Kod Poreča teže ozlijeđen vozač motocikla

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 10. lipnja oko 17.45 sati na području Poreča, teže je ozlijeđen vozač motocikla. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak upravljao automobilom Ford Focus, pulske registarske oznake, kolnikom nerazvrstane ceste iz smjera naselja Stancija Diklić u smjeru Vrvara.

Dolaskom do četverokrakog raskrižja s kolnikom DC 302, na kojoj se prometom privremeno upravlja prometnim svijetlima i na kojoj je bila velika gustoća prometa, vozač se uključio na državnu cestu za vrijeme dok su ga sudionici iz kolone propustili. Prilikom uključivanja na državnu cestu, 23-godišnjak nije propustio sva vozila koja su se kretala glavnom cestom te je udario u motocikl Suzuki GSF, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Poreča u smjeru Žbandaja upravljao 34-godišnjak, a koji je preko pune uzdužne linije pretjecao kolonu vozila.

Od siline udarca, vozač motocikla je pao na kolnik te je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nesreće.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 31.08.2021.

ŠORIĆI, ISTARSKA ŽUPANIJA

OPERATER/KA NA STROJEVIMA

Do: 31.08.2021.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA