Istarske 'Kružice' obilježile Dan ženskog poduzetništva

0

U beach baru kampa Polidor u Funtani 28. svibnja, povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica, održan je susret poslovnih žena u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug – ogranak Istra, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula, Polidor Camping Park i obrta Eventor.

Pozdravno su se svim sudionicima obratile predsjednica ogranka Istra Gordana Restović i predsjednica HGK – ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić. Nakon pozdravnih govora i kratkog predstavljanja same Udruge KRUG, program se nastavio Business speed datingom u kojem su članice udruge vodile pojedinačne vremenski ograničene razgovore u paru, s ciljem međusobnog informiranja i povezivanja. Ovaj oblik razmijene informacija pokazao se je vrlo učinkovitim i zabavnim, doslovno su se tražile dodatne minute razgovora.

 

Članica ogranka Istra, Klara Trošt Lesić predstavila je svoj projekt ''AKTIVKA – Hrana u Istri'', knjižicu koja na poučan i zanimljiv način predstavlja istarsku gastronomiju na više jezika. Zamišljena kao idean poklon za djecu a pogotovo za turiste koji dolaze s obitelji u naše destinacije.

U drugom dijelu programa predavačica Manuela Hrvatin održala je edukaciju na temu ''Interpretacija baštine i storytelling u turizmu – aktualni projekti u Istri''. Predstavila je prisutnima interpretacijske centre u Istri i značaj valoriziranja baštine kao komparativnu prednost naše županije. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa