Elena Puh Belci:

'Grad ću voditi otvoreno, učinkovito i s ambicijom'

1
Elena Puh Belci
Elena Puh Belci

Elena Puh Belci, kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule, prije početka izborne šutnje biračima je poslala svoju završnu poruku koju u nastavku prenosimo u cijelosti:

Drage Puležanke i Puležani, dragi prijatelji,

izborna kampanja je na samom kraju. Prvi put sam trčala jednu ovakvu utrku i želim se danas od srca zahvaliti na ogromnoj podršci, na svim komentarima i sugestijama koje ste mi slali i na volji da saslušate sve moje prijedloge i planove. Voljela bih da smo imali još više druženja, susreta i razgovora, što zbog epidemioloških mjera nije bilo moguće, ali obećajem da ćemo to nadoknaditi u mjesecima koji su pred nama!              

Iskoristila sam ovu kampanju da vam predstavim svoj program i projekte koje ću realizirati u svom mandatu. Predstavila sam osam poglavlja koji pokrivaju sve aspekte života u gradu i nastojala sam biti vrlo konkretna. Moj program je realan. U njemu nema pričanja priča jer to nije moj stil i ja tako ne radim. To je konkretna projekcija onoga što će se početi realizirati već u lipnju, od parkinga, do proširenja doma za starije, nastave u jednoj smjeni i tako dalje.  Svi koji me poznaju znaju da nikad neću obećati ono što ne mogu napraviti. Pred vas sam stavila ono najvažnije što imam – svoje ime. I neću se nikad dovesti u situaciju da me za četiri godine pitate što je s ovim ili onim projektom. Ono što sam najavila – to će se i napraviti. Nisam tradicionalna političarka, ali dobro znam svoj posao. I grad ću voditi tako – otvoreno,  učinkovito i s velikom ambicijom za Pulu.

 

Vrijednosti koje me vode u životu, vodit će me i na mjestu gradonačelnice. Bit ću odgovorna,  korektna i potpuno posvećena gradu. Pandemija na žalost još nije gotova, treba pripremiti sezonu i istovremeno imati dobar plan saniranja posljedica ove krize. Zato je važno da grad vode ljudi koji znaju posao, koji su odgovorni i koji mogu racionalno posložiti stvari.

Kandidirala sam se na ovim izborima zato što vjerujem u Pulu, vjerujem u nas i znam da Pula ima ogroman potencijal kojeg tek treba do kraja iskoristiti. Želim da naša djeca žive u gradu na koji će biti ponosna, u kojem će uživati i u kojem će odlučiti graditi svoj život!

Pozivam vas da zato da u nedjelju 16. 5. izađete na izbore i podržite moj plan za Pulu. Za četiri godine Pula će biti još bolji, uređeniji i ugodniji grad! To vam garantiram.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA