pogledajte video

Iz Istre se vidi Italija. Venecija ili Ravenna pitanje je sad!

0
Foto: Istramet
Foto: Istramet

Istramet je 10. svibnja objavio informaciju kako se iz središnje Istre, točnije s lokacije kod Baderne, mogla vidjeti Ravenna, odnosno tamošnja elektrana. Ipak, kasnije sui objavili ispravak da je najvjerojatnije riječ o tornjevima kod Venecije.

"Iako je nebo bilo prošarano contrailsima, u subotu nakon fronte otvorio se pogled na susjednu talijansku obalu. Već smo pomalo navikli na fotografije primjerice Grada koji je od sjeverozapada Istre udaljen tek 30-ak kilometara zračne linije, no da se vidi Ravenna, e to je već rijetkost! Na snimci koja je nastala iz Sv. Ivana kod Baderne (290 metara nadmorske visine), vidi se Ravenna, a naročito je uočljiva termoelektrana Enel Teodora. No od 13 sekunde videa može se uočiti i Eurowheel u Mirabilandiji koji je visok 90 metara."; objavili su iz Istrameta, da bi nešto kasnije objavili slijedeći ispravak.

"Naši čitatelji skrenuli su nam pažnju kako su na videu vjerojatno neboderi Torri di Piazza Drago (pogled prema Veneciji), a ne Ravenna. Ispričavamo se čitateljima", objavili su iz Istrameta. (Video: Youtube P. Radovan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa