više od 1.300 članova

Viber zajednica Pule nastavlja rasti

0

Službena Viber zajednica Grada Pule, putem koje osim najnovijih informacija vezanih za koronavirus, građani mogu dobiti odgovore na brojna pitanja vezana za rad gradske Uprave te trgovačkih društava i ustanova, svakim je danom sve veća te je ovih dana premašila brojku od 1.300 članova. Svim članovima Viber zajednice Grad Pula omogućuje i pristup posebno dizajniranim i rado dijeljenim stickerima s motivima Pule, koji su nedavno nadopunjeni i s nekoliko novih, posvećenih skorom obilježavanju dana Grada.

„Veseli nas što građani prepoznaju vrijednost ovakvog načina komunikacije koji im omogućuje da na brz i jednostavan način dođu do traženih informacija, ali i podijele svoja razmišljanja i ideje koje imaju za cilj život u gradu učiniti još boljim. Njihovi prijedlozi, poput onih vezanih za uređenje prometnica ili pak sadnju stabala i uređenje zelenih površina, predstavljaju vrijedne i korisne povratne informacije koje ćemo svakako uzeti u obzir prilikom planiranja budućih aktivnosti“, izjavio je gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić.

 

Pored informacija dostupnih kroz komunikaciju s Gradom, članovi Viber zajednice brojne korisne informacije dijele i u međusobnoj interakciji. Iako primarno zamišljen kao platforma za informiranje i dvosmjernu komunikaciju između Grada i njegovih građana, Viber zajednica Grada Pule postala je i mjesto gdje se rado dijele i zanimljive fotografije pojedinih gradskih znamenitosti te gradske svakodnevnice i drugih zanimljivosti, poput snijega koji je ove godine zabijelio Pulu.

Tu su i simpatični, jedinstveni stickeri s motivima grada Pule koje članovi zajednice rado preuzimaju i dijele, a najčešće dijeljeni sticker  je Volim Pulu. Uoči obilježavanja Dana grada, 5. svibnja, baza postojećih upotpunjena je i s nekoliko novih, uključujući Jedva čekam ljeto i Fratarski!

Podsjećamo, početkom godine unutar Viber zajednice predstavljen je i Herman, službeni virtualni asistent Grada Pule koji na jednostavan i pregledan način donosi korisne servisne informacije kojima građani mogu pristupati tijekom 24 sata pa se o stvarima koje ih zanimaju informiraju u trenutku kad im je potrebno. Osim što odgovara na upite građana, Herman nudi i mogućnost prijave komunalne nepravilnosti na koju potom reagira nadležna služba gradskog komunalnog društva. Ime virtualnog asistenta građani su birali putem ankete, pri čemu je najviše simpatija prikupio upravo ime Herman, prema velikom pulskom inovatoru i pioniru astronautike Hermanu Potočniku.

Službena Viber zajednica Grada Pule poziva sve građane koji još nisu imali prilike komunicirati unutar zajednice da joj se priključe putem poveznice OVDJE, gdje ih očekuju i posebno dizajnirani, prigodni stickeri s motivima Pule.

Uoči obilježavanja Dana grada Pule, predstavljeni su novi, prigodni stickeri s motivima Pule

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa