Tradicija u ponudi Valfresco Direkta

Jaja Igora Poropata iz Kirmenjaka i kobasice Dalibora Buretića iz Bregi

0

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina s dostavom, ima bogatu ponudu proizvoda obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i domaćih proizvođača. Valamar surađuje sa stotinjak partnera i dobavljača s područje Istre, Kvarnera, Slavonije i Dalmacije koji se ističu svojim kvalitetnim proizvodima i tradicijom.

Obiteljski poljoprivredni obrt iz istarskog naselja Kirmenjak, Poljoprivredni obrt Igor Poropat, bavi se proizvodnjom jaja iz slobodnog uzgoja. Igor Poropat, naslijedio je posao svoga oca i vrlo je ponosan na free-range princip uzgoja čije certificiranje zahtijeva ispunjenje mnogih uvjeta. Jaja nesilica iz slobodnog uzgoja ističu se svojom kvalitetom, a na farmi poljoprivrednog obrta Igor Poropat hrane se prema posebnoj obiteljskoj recepturi koja pridonosi kvaliteti jaja. Vrhunska domaća jaja s farme g. Poropata možete pronaći u Valfresco Direkt ponudi.

„S Valamarom surađujemo već gotovo 8 godina i drago nam je vidjeti da se kroz Valfresco Direkt Valamar okreće malim lokalnim proizvođačima. Sigurni smo da Valamarovi gosti vole domaće i svježe proizvode i to treba isticati u ponudi. Kao i većina malih proizvođača, došli smo do trenutka gdje vidimo potrebu za povećanjem proizvodnje, te nam u tom segmentu partnerstvo s Valamarom puno znači, “ izjavio je Igor Poropat.

Na ograncima Učke u naselju Bregi nalazi se Buretić Bregi d.o.o. koji zadnjih 15 godina intenzivno razvija svoju proizvodnju. U ponudi imaju izvorne suhomesnate trajne proizvode, suhomesnate polutrajne proizvode, te gastro delicije od kojih vlasnik Dalibor Buretić posebno ističe kobasice s tartufima, te kobasice s ružmarinom čija je receptura inovativna i jedinstvena za ovaj obrt. Svoju proizvodnju Buretić opisuje kao „vrhunsku jednostavnost“ gdje je naglasak na kvaliteti. Velika se pozornost pridaje obradi mesa, imaju vlastite začinske mješavine provjerene domaće kvalitete i njeguju tradiciju svoga kraja.

„Buretić Bregi njeguje tradiciju s posebnim naglaskom na visokokvalitetni proces proizvodnje koji jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda. Valamar je velika kompanija i mi smo vrlo zadovoljni što surađujemo i što se naši proizvodi nude u Valamarovim objektima, ali i preko Valfresco Direkta. Uviđamo da je dostava hrane uzlazni trend koji se nastavlja razvijati i sretni smo što smo dio Valfresco Direkt priče,“ izjavio je Dalibor Buretić.

Valamar Riviera posluje prema načelima društveno odgovornog poslovanja, te kao partner malim lokalnim proizvođačima podržava održivi razvoj destinacija u kojima posluje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa