U Medulinu predstavljen sustav za iznajmljivanje električnih romobila

0

Na trgu kod Malina u Medulinu pulska tvrtka UTE d.o.o. prezentirala je sustav za iznajmljivanje električnih romobila kojim će se dopuniti  MedBike sustav za iznajmljivanje bicikala. Naime, na postojećim  stanicama  u Medulinu i Banjolama, će osim iznajmljivanja bicikala i  električnih bicikala biti moguće iznajmiti sve popularnije električne romobile.

Sam proces iznajmljivanja biti će jednostavan i obavljat će se uz pomoć mobilne aplikacije, kojom se reguliraju i pojedine funkcije bicikala i romobila poput njihovog otključavanja i zaključavanja. Registraciju u sustav  će biti moguće izvršiti prilikom preuzimanja bicikala i romobila, izvršiti plaćanje putem bankovne kartice te uživati u vožnji Općinom Medulin.

Osim vraćanja bicikala i romobila na stanice za punjenje biti će moguće iste ostaviti i na nekim drugim mjestima, npr. na placi u Medulinu, parku povijesti Banjole, Kamenjaku i drugim mjestima. Očekujemo da će ovaj sustav profunkcionirati u Općini  početkom lipnja te da će romobile i bicikle osim mještana koristiti i domaći i strani turisti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa