Raški sportski centar u novom ruhu

0
Raški sportski centar
Raški sportski centar

Potpuno novu, oku puno ugodniju sliku sada pruža sportski centar u Raši. Na malonogometnom, odnosno rukometnom igralištu postavljena je gumena višenamjenska podna obloga, koja omogućuje udobnije i sigurnije bavljenje sportom.

 Ista je obloga ugrađena i na prostoru za odmor sa stolom i klupicama. Postavljeni su novi golovi te nanovo iscrtane linije.

Radove vrijedne 167.076,25 kuna, što uključuje i nabavku opreme, izveli su Komunalno poduzeće 1. Maj Labin i tvrtka Arhos iz Rijeke.

Radi se o nastavku modernizacije sportskog centra, započete prije četiri godine, kada je u sklopu uređenja košarkaškog igrališta, izvedeno i centralno dječje igralište.

„Općina Raša želi omogućiti uvjete građanima za kvalitetnije provođenje slobodnog vremena te bavljenje sportom i rekreacijom. Na popularnom Kampu u skorije vrijeme postavit će se gumena podna obloga i na dječjem igralištu, za sigurniju igru raških mališana, a zamijenit će se i dotrajala ograda oko sportskog centra. Također, u tijeku je izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju bazena“, kaže raška načelnica Glorija Paliska.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa