Prikupljanje pomoći u općini Medulin

0

Danas se u Medulinu i  Banjolama od 9 do 11 sati, prikupljala pomoć za potresom pogođena područja. Nadali smo se velikom odazivu, ali su mještani općine Medulin ipak uspjeli iznenaditi i nadmašiti sva očekivanja.

Automobili i mještani nisu prestajali stizati i iskrcavati svoje pakete. Prikupilo se jako puno donacija koja su odvezena u DVD dom Medulin, gdje će ih volonteri sortirati i presložiti za lakšu upotrebu. Zbog jako velikog odaziva mještana, pomoć će se prikupljati i u popodnevnim satima, danas od 17 do 19 sati, te 2. siječnja 2021. godine od 8 do 13 sati u DVD Domu Medulin.

 

Osim navedenog, Općina Medulin otvorila je poseban podračun na koji zainteresirani mještani mogu uplaćivati financijska sredstva, te  će se  ista, zajedno s donacijom Općine, uplatiti na račun za obnovu potresom pogođenih područja:

Primatelj: Općina Medulin
IBAN: HR1223400091826300008
Model i poziv na broj: HR24 7765-2020
Opis: Donacija za potresom pogođena područja

Ovim putem Medulin zahvaljuje svim mještanima, župama Medulin, Premantura i Pomer, mjesnim odborima kao i svim tvrtkama, zaposlenicima i svim drugim volonterima na velikoj humanosti i nesebičnoj pomoći.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa