La Parenzana ušla u finalni tjedan božićnog specijala

0

Novi je tjedan i novi dan, a za jednu obitelj i posljednji dan druženja u blagdanskoj sezoni RTL-ove kulinarske emisije jer će večeras tim s najmanje bodova napustiti show.

Četiri tima – Jovanovići, Gromača, La Parenzana i Prigorci, ulaze u finalni tjedan božićnog specijala 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' te ih danas čeka kulinarski izlet u Dalmaciju. Naime, nakon što su kuhali po receptima Željke Klemenčić i Tomislava Špičeka, večeras ih čeka priprema jela po receptima splitskog chefa Ivana Pažanina.

 

„Bacit ćemo se na ribu, vrijeme je da napravimo nešto drugačije, meso smo već dosta radili pa danas timove čeka jedan riblji jelovnik. U 90 minuta moraju pripremiti četiri jela – riblju paštetu, kozice na crveno, hobotnicu ispod peke i kroštule. Bit će to interesantno i bit će dobro!“ najavljuje zadovoljno Pažanin koji jedva čeka kušati svoja jela u izvedbi kandidata. A kako je svaki član žirija do sad imao i posebnu gošću koja je pomogla pri kušanju i ocjenjivanju, tako će i danas u emisiju stići Pažaninova prijateljica i kolegica, ugostiteljica Valentina Miletić.

Nakon što se ocijene jela, tim s najmanje sakupljenih bodova napustit će show, a kulinarsko natjecanje nastavit će tri obitelji. Tko će se najbolje snaći u pripremi ribljeg jelovnika, a tko baš i ne pliva kao riba u vodi – pogledajte večeras u 20.45 sati na RTL-u!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa