novo izdanje Roses & Wine eventa

Motovun ponovo postaje mjesto vrhunskog gourmeta

0

Iz vikenda u vikend Motovun postaje središte eno-gastronomskog druženja, kroz niz kreativnih evenata Motovun je postao neizostavna destinacija na karti svakog gurmana. Plodnost njegove zemlje, autohtone delicije i sorte, tradicionalni istarski specijaliteti te gostoprimstvo zadovoljiti će svačiji ukus i želju. A poseban užitak ovu subotu nudi Roxanich Wine & Heritage hotel, smješten na padini brežuljka podno Motovuna, s pogledom na snenu dolinu rijeke Mirne, ovaj eklektični dizajnerski hotel kojim još uvijek odjekuju koraci prošlosti otvorit će vam širom svoja vrata i odvest vas kroz autentičnu istarsku pustolovinu.

Nagradite se bijegom od svakodnevice i upustite se u upoznavanje ovog dijela Istre kroz treće izdanje Roses & Wine gourmet eventa koje će se održati u subotu 1. kolovoza 2020. godine s početkom u 19 sati.  Nakon iznimno uspješna održana dva eventa, ovu subotu fokus će biti na vrhunskim delicijama s kopna i mora. Ponuda se i ovog puta bazira na “bistronomy” konceptu, nepretencioznim tanjurima, tradicionalnim okusima i sezonskim namirnicama. Domaća jela bit će pripremljena od lokalno uzgojenih sastojaka i bit će temeljena na gastronomskoj tradiciji Istre, ali uz dašak modernih kulinarskih trendova.

Uz svaki slijed sljubljivat će se i izabrane etikete Roxanich vina, a sve uz melodične zvukove The Mystic Rose Ensemblea. Upravo taj neodoljiv spoj mirisa i okusa te čari nekih nesvakidašnjih vina pružit će vam istinski doživljaj sreće. Obavezna je prethodna rezervacija na reservations@roxanich.hr ili 052/205-700.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA