Od lipnja redovno radno vrijeme knjižnice Pula

0
Pula
Pula

Središnja knjižnica, Knjižnica Veruda, Knjižnica Vodnjan i Knjižnica Žminj od 1. lipnja radit će prema redovnom radnom vremenu. U Knjižnici će se i dalje pružati osnovne knjižnične usluge te primjenjivati protuepidemijske mjere u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo i Revidiranim smjernicama za rad s građom i korisnicima u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. Potrebno je pridržavanje pripisanog razmaka od 2 metra te dezinficiranje ruku pri ulasku u Knjižnicu.

Korisnici koji žele samo vratiti posuđenu građu, mogu je odložiti u posebno označene kutije, nakon čega će građa biti naknadno razdužena (nakon 72 sata). Izvan radnog vremena posuđena građa može se vratiti u knjigomat. Također, od 1. lipnja 2020. i dalje je moguća istovremena posudba do 10 jedinica knjižnične građe, ali na rok od 21 dan. Od 1. lipnja bit će moguće koristiti čitaonicu na Općeznanstvenom odjelu i Odjelu za mladež Središnje knjižnice za studijski rad uz poštivanje posebnih protuepidemijskih mjera i privremeno radno vrijeme.

Radno vrijeme studijske čitaonice je radnim danom od 9 do 13 sati i od 14 do 18 sati te subotom od 9 do 13 sati. Časopisi i novine do daljnjeg se ne daju na korištenje.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA