Adriano Šćulac

Jedini novinar koji je s predsjednikom razgovarao duže od sat vremena

2
Adriano Šćulac
Adriano Šćulac

Jedan zagrebački kolega, koji često razgovora s političarima iz državnog vrha, pitao me nedavno znam li možda koji je novinar, jedini u Hrvtskoj, bivšeg predsjednika RH Ivu Josipovića tijekom mandata uspio dovesti u studio i napraviti s njim intervju koji traje duže od sat vremena. Kada sam odgovorio da nemam pojma, rekao mi je da je to novinar iz Istre Adriano Šćulac.

Zagolicalo me to pa sam nazvao Adriana, ne samo da bih provjerio taj podatak, nego da bih ga, znajući da vodi tešku životnu bitku, pitao kako ga služi zdravlje. „Sve je O.K. Do sada sam dobio osam bitaka. Rat doduše još traje, ali za nekih dva mjeseca znat će se tko je pobjednik, a ja ne sumnjam da ću to biti ja.“

Na pitanje kakav je dojam Ivo Josipović ostavio na njega, Šćulac je rekao: "Posve drugačiji od onoga kojega je ostavljao u medijima. U mojoj emisiji 'Iskreno' emitiranoj 5. prosinca 2014. godine na TV Istri bio je ležeran, pričao je o svemu i svačemu, više o svom privatnom životu nego o politici i za kraj je čak ispričao vic".

Kaže da ga nije bilo teško dovesti u emisiju. "Njegov tim za odnose s javnošću sredio mi je to na brzinu. Činio ga je ženski trio Danica Juričić, Mladenka Šarić i Maja Šarić", rekao nam je Šćulac, koji je sa svojom emisijom u međuvremenu 'preselio' na pulsku TV Novu, ali je zbog njegove bolesti u međuvremenu privremeno prekinuto emitiranje. (R.S.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa