Općina Raša prodala osam stanova u Krapnu i jedan u Raši

0
Krapan
Krapan

Općinsko vijeće Raše je 15. travnja održalo 24. redovnu sjednicu, kojoj je prisustvovalo 12 od 13 vijećnika. S obzirom na posebne okolnosti u uvjetima proglašene epidemije, sjednica Općinskog vijeća održala se na daljinu, izjašnjavanjem putem e-maila.

Na sjednici su uglavnom donijeti akti o prodaji stanova u vlasništvu Općine i to osam stanova površine od 37 do 53 četvorna metra u Krapnu i jedan u Raši.

Stanovi u Krapnu prodani su dosadašnjim najmoprimcima po cijeni od 2.342.20 kuna po četvornom metru. Novi vlasnici su Arijana Mujkić, Mehmed Alatić, Sanja Golub, Selmir Okanović, Samir Hodžić, Naza Buljubašić, Raif Mušanović i Mirnesa Alić.  

Za stan u Raši u Ulici Maršala Tita 106 na natječaj je stiglo šest ponuda, a najpovoljniju, 3.535,77 kuna po m2, dao je Miralem Mešanović iz Raše.   

Izglasane su i neke terminološke izmjene u Odluci o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Raša, te je prihvaćena Odluka o osnivanju, ustrojstvu i djelokrugu zajedničke Koordinacije Stožera civilne zaštite na području grada Labina i općina Raša, Sveta Nedelja, Kršan i Pićan. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa