U Medulinu za popusnice dodatni broj i e-mail Stožera

0

Zbog iznimno velikog broja telefonskih poziva i e-mailova zaprimljenih tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana Općina Medulin aktivirala je još jedan telefonski broj i e-mail na koji se mještani mogu obratiti u svrhu izdavanja propusnica za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka. Napominjemo da se djelatnici Općine Medulin javljaju redovito i žurno, no molimo mještane za razumijevanje i strpljenje obzirom da je riječ o iznimnim situacijama s velikom količinom poziva i e-mailova.

Također, OVDJE se nalazi Zahtjev za izdavanje propusnice koji je potrebno ispuniti i poslati mailom na e-mail adrese: korona@medulin.hr ili marko.cukon@medulin.hr ili predati osobno (ispuniti i ubaciti u kutiju) ispred zgrade Općine Medulin u radno vrijeme od 08:00 – 16:00 sati svaki radni dan, osim petka od 08:00 – 14:00 sati. Ispred zgrade Općine Medulin nalaziti će se obrasci i kutija u koju je Zahtjev moguće ubaciti. Molimo mještane da ukoliko je moguće izbjegavaju osobni dolazak zbog zdravstvene zaštite te radije koriste e-mail komunikaciju.

Brojevi telefona na koje se možete obratiti su: 099/ 267-5692, 099/275-1760 ili putem e-maila na: korona@medulin.hr ili marko.cukon@medulin.hr .

Dežurni telefoni Stožera civilne zaštite Općine Medulin dostupni su od 08:00 – 20:00 sati.

Radi dostupnosti pacijentima pod sumnjom na zaraženost virusom Covid-19 Stožer civilne zaštite Istarske županije u suradnji s Istarskim domovima zdravlja uveo je telefonski broj na kojima su liječnici dostupni od 0-24 sata na broj telefona 095/4321 875.

Podsjećamo, Stožer civilne zaštite Općine Medulin može Vam izdati propusnicu samo u sljedećim slučajevima:
– ukoliko Vam je potrebno da napustite područje Općine Medulin zbog vitalnih obiteljskih razloga, njege i pružanja skrbi djeci ili starijim osobama odnosno kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Za kretanje unutar općine Medulin nije Vam potrebna propusnica.

Ukoliko je potrebno da netko iz drugog područja pruži Vama skrb unutar Općine Medulin toj osobi propusnicu izdaje nadležni Stožer civilne zaštite područja u kojem ta osoba ima prebivalište.

U slučaju odlaska na posao izvan Općine Medulin propusnicu izdaje Vaš poslodavac.

U slučaju zdravstvenih razloga propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine.

Obrazac za propusnicu možete preuzeti OVDJE.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 14.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA PEKARSKIH PROIZVODA

Do: 14.08.2020.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

SAMOSTALNI/A KNJIGOVOĐA/TKINJA

Do: 14.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 15.08.2020.

BUJE-BUIE, ISTARSKA ŽUPANIJA