pula

Sanacija kolnika na dijelu Facchinettijeve ulice

0

U sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule društvo Cesta d.o.o. započelo je s izvođenjem radova sanacije kolnika na dijelu Facchinettijeve ulice, kod kućnog broja 35, zbog utvrđenih ulegnuća te zadržavanja vode na kolniku. Radovi se predviđaju okonati do 26. ožujka 2020. godine.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa na način da je za promet zatvoren dio Facchinettijeve ulice u dužini od cca 20 metara, kod spomenutog kućnog broja, a osigurani obilazni pravci su preko Ceste Prekomorskih brigada. Facchinettijeva ulica tako se dijeli na dvije slijepe ulice, jedna izlazi sa strane Palisine ulice, a druga strana na Ulicu Monte Paradiso.

Podsjetimo, u sklopu izvanrednog održavanja prometnica nedavno su završeni i radovi na obnovi kolnika Ulice Monte Paradiso u dužini od 600 metara u punoj širini. Radovi, kojih je izvođač također bilo društvo Cesta d.o.o. ali i Pula parking d.o.o. iznosili su oko 1.000.000,00 kn bez PDV-a, a obuhvatili su i izvedbu prilagodbi na 11 pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti sukladno Pravilniku o osiguranju pristupačnosti građevinama osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa