Cetinski napao organizatore koncerata: 'Kako se to usude napraviti'  

0
Tony Cetinski
Tony Cetinski

Tony Cetinski je na svom privatnom FB profilu kritizirao organizatore koncerata koji koncert najave u 21 sat, a izvođači nastupe tek u 00:30 sati.

„30 godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti.Shvatite, vi koji se odlučujete organizirati koncerte da niti izvođači kao ni publika nisu ovce za šišanje. Jednostavno nije fer ostaviti ljude u uvjerenju da smo trebali početi u 21h a nama izvođačima odrediti nastup u 00:30“, napisao je Cetinski.

„Onda ispada da smo mi zakasnili na koncert puna 3 i po sata a to nije istina!!!! Tada nitko ne krivi organizatora nego izvođača. Shvatite to! I onda se kasnije čude kad im niti novac više ne može pomoći da išta suvislo uspiju organizirati. Umorna mi duša od takvih samozvanih organizatora“, napisao je Tony i na kraju se ispričao i iskazao divljenje „svojoj publici koja nije zaslužila da čeka na naš nastup toliko dugo no strpljivo je dočekala kao i mi da napokon zapjevamo zajedno i po ne znam koji put uspijemo ispraviti tuđe pogreške i neprofesionalizam“.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK /ICA - KITCHEN WORKER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA